Το προφίλ μας

Princess Olga Fashion

Όλγα Μαζμανίδου Fashion Designer.

Καλώς Ήλθατε στο προφίλ της Princess Olga.

Για να είναι κάνεις αναντικατάστατος, πρέπει πάντα να είναι διαφορετικός Coco Chanel 1883-1971.

Για τις γυναίκες αυτές δημιούργησα το e-shop Princess Olga, για αυτές που θέλουν να είναι πάντα διαφορετικές με το στυλ και με την εμφάνιση τους. 

Πιστεύω, πως μια γυναίκα πρέπει να έχει την δική της προσωπικότητα και αυτό που φοράει να την αντιπροσωπεύει και να την εκφράζει. Με την συλλογή μου θα είσαι ντυμένη πάντα κομψά, θηλυκά και πάνω από όλα ο εαυτός σου. Ο σκοπός μου είναι να κάνω την γυναίκα χαρούμενη, να νιώθει μοναδική, ξεχωριστή μέσα στο ρούχο που φοράει και να βγάλει τον πραγματικό της εαυτό. 

Μέσα σε αυτή τη κατηγορία γυναικών βρίσκομαι και εγώ. Δεν ακολούθησα ποτέ πιστά τη μόδα από κοντά, διότι αυτό που πιστεύω είναι πως η Μόδα είμαι εγώ. Αγαπώ και υποστηρίζω το στυλ μου, αυτό προτείνω σε όλες τις γυναίκες. 

Δεν είναι το φόρεμα που κάνει την γυναίκα αλλά η γυναίκα το φόρεμα!

Τα πατρόν μου είναι όλα σχεδιασμένα έτσι ώστε να αγκαλιάζουν άψογα κάθε τύπο σώματος της γυναίκας. Επίσης, οι τιμές μου είναι προσιτές, δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύεις ολόκληρη περιουσία για να αγοράσεις ένα ρούχο. 

Είμαι σίγουρη πως θα μείνεις ευχαριστημένη. Το κάνω με πολύ αγάπη για όλες μας! Ταξίδεψε μαζί μου στον πριγκιπικό κόσμο της γυναίκας – Princess Olga.

Με εκτίμηση και με πολύ αγάπη Όλγα Μαζμανίδου.

Και μη ξεχάσεις ποτέ, πως αξίζεις περισσότερα από όσα νομίζεις!!

 

 

 

 

 

Click me!