Το Μυστικό Της Ομορφιάς – Όλγα Μαζμανίδου – Princess Olga

Το Μυστικό Της Ομορφιάς

Το Μυστικό Της Ομορφιάς

Το Μυστικό Της Ομορφιάς: Ένα υπέροχο άρθρο που επιβάλλεται να διαβάσεις. Πιο είναι άραγε; Εσύ θέλεις να μάθεις;

Πάμε μαζί να ανακαλύψουμε όλα τα Μυστικά που θα σε κάνουν να νιώσεις Όμορφη και να πιστέψεις σε αυτό.

Το Μυστικό Της Ομορφιάς

Η Ομορφιά κρύβεται μέσα σου.

Πόσες φορές έχεις πει στον εαυτό σου δεν είμαι όμορφη? όταν σου λένε είσαι πολύ όμορφη, ποια είναι η απάντηση σου? μήπως λες σιγά την όμορφη? έχεις αναρωτηθεί ποτέ το γιατί? νιώθω πως όχι!

Στο άρθρο αυτό θα ανακαλύψεις Το Μυστικό που ίσως κρύβεται μέσα σου.

Βήμα πρώτο – Ο χρόνος. Για αρχή σταμάτα τον χρόνο στην ηλικία που θα ήθελες να ήσουν, κλείσε τα μάτια σου και νιώσε τους χτύπους της καρδιά σου. Πως νιώθεις; ίσως ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια σου, άφησε το να φύγει, φεύγει ο πόνος. Κάνε εισπνοή και εκπνοή με πολύ αργό τρόπο. Τα κατάφερες είμαι σίγουρη!!!

Βήμα δεύτερο – Η αποδοχή. Στάσου μπροστά από έναν καθρέφτη, παρατήρησε το σώμα σου, το πρόσωπο σου, τα μάτια σου. Τι σου λέει η εικόνα σου; Έχεις παραπανίσια κιλά και αυτό σε μπλοκάρει; Μήπως είσαι πολύ αδύνατη και νιώθεις άσχημα; Δεν σου αρέσουν τα μαλλιά σου; Αυτό που βλέπεις είσαι εσύ ή αυτό που θέλουν οι άλλοι; Αποδέξου την αλήθεια διότι μέσα από αυτό θα έρθει η αλλαγή σου.

Βήμα τρίτο – Η Συγχώρεση. Ξέρω είναι δύσκολο να συγχωρέσεις, ίσως να μη γνωρίζεις καν την έννοια της συγχώρεσης. Δες….. συν=χώρος! Δώσε χώρο στον εαυτό σου. Εξεπλάγην; ναι αυτό σημαίνει άρα ξεκινάς από τον εαυτό σου. Γράψε γράμμα σε σένα, πες στον εαυτό σου το πως νιώθεις, ζήτησε του συγνώμη για όλα όσα πέρασε, θα πονέσεις, θα κλάψεις αλλά το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Μέσα από το δάκρυ ο πόνος γίνεται ύλη, έτσι θα μπορέσεις να δεις τον πόσο πόνο έχεις μέσα σου, το γιατί δεν νιώθεις όμορφη. Εδώ είναι όλο το Μυστικό. Μόλις τελειώσεις την διαδικασία της συγχώρεσης δες λίγο το πρόσωπο σου στον καθρέφτη. Τι βλέπεις; Είναι πιο φωτεινό; Κάτι άλλαξε. Φαίνεσαι πιο νέα; Βλέπεις μια Ομορφιά που δεν την είχες ξανά δει; Αυτό είναι!!!!! Έκανες πολύ καλή δουλειά πες μπράβο στον εαυτό και προσπάθησε να του πάρεις ένα δώρο, δεν έχει σημασία τι θα αγοράσεις αν είναι φθηνό ή ακριβό αρκεί να το κάνεις και να δηλώσεις πως αυτό είναι για την δουλειά που έκανες!!

Το Μυστικό της Ομορφιάς.

Διάβασε τη συνέχεια στο επόμενο Άρθρο μου.

Επίσης δες διάβασε και αυτό.

Με εκτίμηση Όλγα Μαζμανίδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *