Προφίλ Princess Olga

Για να είναι κανείς αναντικατάστατος, πρέπει πάντα να είναι διαφορετικός.

 Ανέκαθεν ήμουν διαφορετική, είχα και έχω το δικό μου στυλ, την δική μου προσωπικότητα που υποστηρίζω και αγαπάω Princes Olga

Στις γυναίκες αυτές απευθύνομαι και δημιούργησα την δική μου collection Princess Olga. Στις γυναίκες που θέλουν να είναι αναντικατάστατες και διαφορετικές με την εμφάνιση τους. Στις γυναίκες που θέλουν να είναι καλοντυμένες από το πρωί έως το βράδυ.

Fashion Designer stylist Όλγα Μαζμανίδου!

Το Προφίλ Της Princess Olga: Είμαι η Όλγα ασχολούμαι με τον χώρο της γυναίκας από τα 14 μου. Σχεδίαζα και έραβα ρούχα από μικρή, έτσι ξύπνησε μέσα μου η επιθυμία, μεγαλώνοντας να δημιουργήσω την δική μου collection. Ήθελα να δώσω ένα ξεχωριστό όνομα στη συλλογή μου ώστε να συντονίζεται με τα ξεχωριστά ρούχα που σχεδιάζω, έτσι την ονόμασα Princess Olga!!! Το ζητούμενο μου πάντα από τα ρούχα ήταν να είναι θηλυκά, κομψά και να έχουν στυλ και χαρακτήρα. Να αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα κάθε γυναίκας. 

Στόχος μου να κάνω μια γυναίκα χαρούμενη και να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της μέσα από το ρούχο που φοράει. 

Όλα τα ρούχα μου είναι φτιαγμένα από ύφασμα υψηλής ποιότητας άλλωστε αυτή είναι ή βάση. Όσον αφορά τα πατρόν μου, είναι απλά άψογα εφαρμόζουν όμορφα και κολακεύουν κάθε γυναικεία σιλουέτα.

Επίσης οι τιμές μου είναι προσιτές χωρίς φυσικά να (χάνουν σε ποιότητα) άλλωστε δεν χρειάζεται μια περιουσία για να αγοράσεις ένα ρούχο. Πιστεύω πως η συλλογή μου θα σε ενθουσιάσει και θα σε μαγέψει!!!

Για οποιοδήποτε θέμα που σε απασχολεί με τους συνδυασμούς είμαι στη διάθεση σου να σε βοηθήσω στείλε μου email στο [email protected]

Επίσης μπορείς να μπαίνεις στα blog μου και να ενημερώνεσαι για τις στυλιστικές συμβουλές By Όλγα Μαζμανίδου

Με αγάπη Όλγα Μαζμανίδου!!!