Τρόποι Πληρωμής για την Ελλάδα.

1. Μέθοδος Αντικαταβολής. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Καθώς έρθει στον χώρο σας ο υπάλληλος της εταιρίας courier, για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνεται μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

2. Πληρωμές μέσω PayPal. Η Πληρωμή με PayPal υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλει η εταιρία PayPal.

3. Τρόποι Πληρωμής κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Alpha Bank. Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική κάρτα.

Παράδοση Αποστολής εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής. Για παραγγελίες άνω των 60,00€ δωρεάν έξοδα Αποστολής (εκτός από εκπτωτικές περιόδους) https://princessolga.gr/επικοινωνήστε-μαζί-μας/

Τρόποι Πληρωμής για Κύπρο.

  1. Η Πληρωμή με Αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη.
  2. Οι Πληρωμές γίνονται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Alpha Bbank.
  3. PayPal πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Μετά την παραγγελία σας θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την κατάθεση εντός 4 (τεσσάρων) ημερών, ειδάλλως η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτομάτως.

Παράδοση Αποστολής εντός 1-5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής. Για παραγγελίες άνω των 100,00€ δωρεάν έξοδα Αποστολής (εκτός από εκπτωτικές περιόδους) .

Μετά την αποστολή της παραγγελίας, αποστέλλεται γραπτό μήνυμα e-mail με όλα τα στοιχεία αποστολής, προς ενημέρωση του πελάτη.Τα προϊόντα θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας.

Οι Πληρωμές για το Εξωτερικό γίνονται μέσω PayPal.

Ιστορικό πελατών με Άρνηση Παραλαβής.

Αποστολές Πληρωμές.

Οι παραγγελίες πελατών μας, που στο ιστορικό τους έχουν Αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας / της courier ενημέρωση και επιστράφηκαν στην Princess Olga με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από προπληρωμήμε πιστωτική κάρτα ή κατάθεση του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας, σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Για οποιαδήποτε απορία ή δυσκολία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας Email: [email protected] ή στο τηλέφωνο 698 342 55 70

Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας!

Με εκτίμηση Olga Mazmanidou.