Μάνα, μανούλα, μαμά αγάπησε τον εαυτό σου!!

Γυναίκα μάνα μανούλα μαμά.

Είναι γνωστό πως μια μάνα έχει πολλές υποχρεώσεις, τρέχει για όλους και για όλα. Συνήθως δεν έχει χρόνο για τον εαυτό της, αφήνει τον εαυτό της πάντα τελευταίο.

Μάνα μη ξεχνάς τον εαυτό σου.

Για να είναι καλά τα παιδιά σου θα πρέπει να είσαι εσύ καλά, από τα παλιά ακόμα χρόνια έλεγαν πρώτα τα παιδιά μου και μετά εγώ. Έτσι έχουμε μεγαλώσει όλες, με αυτή τη πεποίθηση που είναι άκρως τραγική. Πως μπορεί να είναι καλά ένα παιδί όταν βλέπει την μάνα του να μην είναι καλά?? είναι αυτό ποτέ δυνατόν? φυσικά και όχι! Ήρθε η ώρα λοιπόν να σπάσουμε τις αλυσίδες και να αλλάξουμε όλες μαζί για το δικό μας το καλό και των παιδιών μας.

Σπάσε τις αλυσίδες!

Αγάπα τον εαυτό σου, να του το λες κάθε μέρα, αναγνώρισε του αυτά που κάνει κάθε μέρα, κάνε δώρο σε σένα. Κάτσε μπροστά σε έναν καθρέφτη κοίτα τον εαυτό σου, τι βλέπεις? εσένα ή κάποια που την έφτιαξαν όπως εκείνοι ήθελαν? σου αρέσει αυτό που βλέπεις? αν όχι άλλαξε το!!

Φρόντισε τον εαυτό σου!

Ζήσε το σήμερα το τώρα, άσε το παρελθόν να φύγει από πάνω σου. Σταμάτα να νιώθεις τύψεις, κάθε φορά που κάνεις κάτι για σένα. Ντύσου, βάψου και βγες μια βόλτα το αξίζεις. Άκου χαρούμενη μουσική χόρεψε μαζί με τα παιδιά σου θα δεις αμέσως αλλαγή στο βλέμμα τους, παίξε τρέξε βγάλε το παιδί που είναι ξεχασμένο μέσα σου. Αγάπησε εσένα και όλος ο κόσμος θα αλλάξει γύρω σου.

Μη ξεχάσεις να πεις στον εαυτό πόσο πολύ τον αγαπάς τώρα!!!

Υ.Γ Όλγα Μαζμανίδου!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!