<<Επικοινωνήστε μαζί μας>> Η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι σημαντική για μας, προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται με όλο το κοινό μας. << Επικοινωνήστε μαζί μας>> Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να << Επικοινωνήστε μαζί μας>> είμαστε πάντα στη διάθεση σας!! <<Επικοινωνία>>

Επικοινωνία μαζί μας στο PrincessOlga.gr.

Η επικοινωνία και η άποψη σας είναι σημαντική για μας. Το κατάστημα μας είναι μόνο στο διαδίκτυο, μπορείτε να κάνετε τις αγορές μέσα από το princessolga.gr ή διαφορετικά καλέστε μας στο τηλέφωνο «698 324 55 70» <<Επικοινωνία>> Θα χαρούμε να δεχθούμε και να απαντήσουμε οποιοδήποτε σχόλιο ή ερώτησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail.

Στείλτε μας e-mail <<επικοινωνία>> στο olga@princessolga.gr άμεση ανταπόκριση σε κάθε απορία σας, ρωτήστε μας για τις υπηρεσίες μας, για τα προϊόντα μας. Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα με τα πιο σικ ρούχα, με κάθε παραγγελία σας λαμβάνετε αποδεικτικό πληρωμής.

Το online κατάστημα μας είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα, μόλις λάβουμε το μήνυμα σας θα σας απαντήσουμε άμεσα στην ερώτηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο https://www.facebook.com/PrincessOlgaBoutique/

INSTAGRAM: PrincessOlgaBoutique

<>

Συχνές ερωτήσεις

>

Παρακαλούμε θερμά διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις πριν μας αποστείλετε κάποιο μήνυμα.

Λειτουργείτε και σαν φυσικό κατάστημα;

Όχι δεν λειτουργούμε σαν φυσικό κατάστημα παρά μόνο σαν ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).

Ποιες μεθόδους πληρωμής δέχεστε;

Δεχόμαστε πληρωμές με Paypal, πιστωτική κάρτα (μέσω paypal) καθώς και τραπεζική κατάθεση στην Alpha Bank. Πληρωμές μέσω αντικαταβολής γίνονται δεκτές μόνο για την Ελλάδα.

Πόσο καιρό θα κάνουν να φτάσουν οι αγορές σε μένα;

Για την Ελλάδα παραλαμβάνετε περίπου σε δύο εργάσιμες ημέρες, για Κύπρο και εξωτερικό υπολογίζουμε 4 εργάσιμες ημέρες.

Έχετε ασφαλή server για τις αγορές μας;

Το website μας princess Όλγα διαθέτει ασφαλή πρωτόκολλα επικοινωνίας ειδικά στα θέματα πληρωμών.

Τι γίνεται αφού παραγγείλω από το site σας;

Αφού κάνετε την παραγγελία σας θα σας έρθει στο e-mail σας ένα αποδεικτικό για την παραγγελία αυτήν. Εμείς αμέσως ετοιμάζουμε τα προϊόντα σας και σας τα αποστέλλουμε στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

>
Λαμβάνω κάποιο αποδεικτικό πληρωμής?

Βεβαίως και λαμβάνεται αποδεικτικό πληρωμής από εμάς και μέσω του PayPal σε περίπτωση πληρωμής μέσω της πλατφόρμας τους.

Φόρμα επικοινωνίας
 

Με εκτίμηση Όλγα Μαζμανίδου.

Ντύσου θηλυκά Princess Lady.