Η Αληθινή Γυναίκα η δύναμη της η προσωπικότητα της – Princess Olga

Η Αληθινή Γυναίκα

Η Αληθινή Γυναίκα Όλγα.

Η Αληθινή γυναίκα είναι δυνατή σαν ατσάλι, φαίνεται στο βλέμμα της στον χαρακτήρα της στο στυλ της, ακόμα και στο περπάτημα της. Γυναίκα δεν γεννιέσαι γίνεσαι. Το ότι γεννήθηκες γένος θηλυκό δεν σημαίνει Γυναίκα. Αληθινή Γυναίκα γίνεσαι θέλει πολύ κόπο, δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

Γυναίκα.

Η Γυναίκα και η Προσωπικότητα της.

Η Γυναίκα, μπορεί και ξέρει να πατά γερά στα πόδια της, στις δυνατότητές της. Είναι Αληθινή ανεξάρτητη από μικρή ηλικία, είτε είναι με 10 παιδιά, είτε χωρισμένη, παντρεμένη, μόνη. Το αίσθημα της αυτοδιάθεσης είναι μεγάλο μέσα της, η αυτοπεποίθηση της είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Είναι πάντα πολιτισμένη, πιστεύει στον εαυτό της, δεν αντιγράφει ποτέ μα ποτέ καμία άλλη προσωπικότητα, έχει την δική της και την υποστηρίζει. Ξέρει να δημιουργεί από το μηδέν έως στο δέκα, σηκώνεται μέσα από τα συντρίμια μόνη της χωρίς να κλαψουρίζει. Δεν βασίζεται σε έναν άντρα, δεν περιμένει από κανέναν τίποτα. Σκέφτεται και πράττει.

Η δύναμη της

Η Αληθινή Γυναίκα: Δύναμη της είναι εκείνη, δεν προσαρμόζεται πουθενά. Δεν ακολουθεί το πλήθος, επιλέγει στο τι να ακολουθήσει. Δεν υποτιμάει την νοημοσύνη της, σέβεται τα θέλω της και τις πράξεις της. Δεν απαιτεί σεβασμό μα τον ελκύει με την προσωπικότητα της. Μπορεί να κάνει ότι και ένας άντρας, έχει μεγάλο πείσμα. Δεν υιοθετεί αντρικά πρότυπα συμπεριφοράς γιατί δεν της αρέσει να υποβαθμίζει την θηλυκή της φύση.

Η Δυναμική η τόλμη της.

Η Αληθινή Γυναίκα δεν εκδίδει το κορμί της από δω και από εκεί. Διότι το σώμα της το έχει ως ναό και την ψυχή της ιερό. Για να την κερδίσεις θα δώσεις πολλές μάχες, δεν ξεγελιέται εύκολα. Θα πρέπει πρώτα να κερδίσεις το μυαλό της την ψυχή της και ύστερα αν εκείνη το αποφασίσει τότε θα σε αφήσει να την κατακτήσεις.

Η ευγένεια την χαρακτηρίζει, όμως αν την θίξεις ή την προσβάλεις θα σε αποτελειώσει με τον λόγο της και την περηφάνια της.

Ξέρει να τολμάει, ρισκάρει πάντα χωρίς κανέναν φόβο τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει. Ξέρει να εκφράζεται, να δείχνει τα συναισθήματα της. όταν ερωτευθεί δίνει τα πάντα, όμως σε περίπτωση προδοσίας φεύγει και δεν ξαναγυρνάει και πάντα με το κεφάλι ψηλά.

Η Αληθινή.

Το ένστικτό είναι πολύ αναπτυγμένο το εμπιστεύεται απόλυτα έτσι δεν μπορεί να την βλάψει κανείς. Δεν αγαπάει το ψέμα μα ούτε και λέει. Υπερασπίζεται δίκαια πάντα όλες τις γυναίκες, δεν τις υποβαθμίζει ίσα ίσα είναι κοντά στα προβλήματα τους. Πάντα προσφέρει και βοηθάει όμως δεν θα γίνει έρμαιο κανενός νόμος.

Έχει τη χάρη και το χάρισμα να σε γοητεύει και να σε ελκύει με την ομορφιά και την ζεστασιά της και όχι να σε δηλητηριάζει χρησιμοποιώντας τα.

Δεν έχει την ανάγκη να κάνει έναν άντρα να τρέχει από πίσω της, διότι δεν έχει ανασφάλειες. Μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες και να τα καταφέρει ακόμα και αν όλοι είναι εναντίον της. Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει μαζί της και με την υπόληψη της, κυρίως να ποδοπατήσουν την αξιοπρέπεια της. Ξέρει τι αξίζει τα προσπερνά όλα και προχωράει παρακάτω.

Είναι θηλυκή, μπορεί να φανεί προκλητική όχι όμως πρόστυχη. Φροντίζει την εμφάνιση της. Είναι κοκέτα, ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος.

Γυναίκα ονομάζεσαι όταν είσαι αυθεντική Αληθινή.

Όταν χρησιμοποιείς το χαμόγελο σου για ασπίδα και όχι για όπλο. Όταν το όπλο σου είναι μόνο η αγάπη. Όταν έχεις αξιοπρέπεια. Όταν δεν χρησιμοποιείς την ομορφιά σου για απώτερο σκοπό.

Αυτή είναι η αληθινή γυναίκα ολοκληρωμένη γνήσια.

Οτιδήποτε άλλο είναι είναι φθηνή απομίμησή της.

Συντάκτρια άρθρου Όλγα Μαζμανίδου.

Ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση του άρθρου μου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *